top of page
Morning Breeze WEBSITE-34.png

De hele villa dompelt je onder in de exclusieve luxe. Dat is onder meer te danken aan het hoogstaande meubilair van topmerken, zoals de Saké-banken van B&B Italia, de Gaia- en Calice-fauteuils van KFF of de Tao-tafel van Tribù. Naast deze top-of-the-range-items ontwierp Armani ook zelf een aantal unieke stukken voor het project. Met andere woorden: hier neem je je intrek in een interieur dat letterlijk ongeëvenaard is.

Ongeëvenaarde luxe

Het interieur is reeds tot in de puntjes afgewerkt en Villa Morning Breeze is dan ook volledig instapklaar. De inrichting van designer Monica Armani is 100% customized, van de sublieme zandbeige keramische vloer van Inalco tot de champagnekleurige raamkozijnen, de houten trap met wisselende breedtes, de speciaal ontworpen kroonluchter in de woonkamer/keuken, de Madison-designspiegel die Monica Armani zelf ontwierp voor B&B Italia en last but not least het outdoor buitenmeubilair dat ze in opdracht van Tribù maakte.

W° 0 48 10

MORNING.BREEZE-5-bewerkt.jpg

Mies Van der Rohe, de beroemde pionier van de Bauhausbeweging én een van de grote voorbeelden van Monica Armani, zei ooit: “God zit in de details”. Een wijsheid die Monica Armani hier bijzonder ter harte heeft genomen. Elk element in de woning werd piekfijn door haarzelf uitgewerkt.

Anker 1
MORNING.BREEZE-19-bewerkt.jpg
MORNING.BREEZE-18-bewerkt.jpg

Ondanks de indrukwekkende afmetingen, die voor een zalig gevoel van openheid zorgen, blijft de uitstraling warm en  cosy. Verticale verbindingen in de ruimtes waar dit wenselijk is, creëren een aangenaam gevoel van intimiteit en privacy.

Anker 2
MB WEBSITE-16 Salon met trap naar de Master Slp.jpg

Binnen en buiten lopen in dit originele interieurconcept vloeiend in elkaar over. De binnenvloer wordt doorgetrokken naar het royale buitenterras en geeft uit op de strakke infinity pool. De magnifieke glazen wand van het zwembad creëert het effect van een transparante glazen blok. 's Nachts oogt het plaatje nog feeërieker dankzij de led-verlichting. Vanuit de spa op de benedenverdieping, waar je kunt ontspannen in de ruime jacuzzi, het Turkse bad of de Finse sauna, heb je via twee aquariumramen van onderuit zicht op het water van het zwembad.

"Een markante
villa met een geheel eigen karakter."

bottom of page